Блогът на Кирил Райков

Как да клякаме правилно

Блогът  на Кирил Райков е факт.

Блогът на Кирил Раъков е тук. Кирил Райков е роден на 28 април 1987 г. в БОТЕВГРАД – един от най-добрите баскетболни градове в България

Блогът на Кирил Райков Той започва да тренира, когато е на 11 години (1998 г.). През годините   като тийнейджър, той печели редица медали и  и поредица от  награди.  Той става част от националния отбор за младежи до 18-годишна възраст.Играе и в редица професионални мъжки отбори, като продължава  да се състезава и в момента.

През лятото на 2012 г. той отново е част от екипа на „Атлети в действие“ в Америка. След турнира, той е поканен да стане част от треньорския щаб на един от „Найки“ лагери за тийнейджъри в Ню Джърси. През есента на 2012 г. Кирил Райков се върна да играе за „Черноморец“ Бургас. След чудесен сезон и като капитан на отбора,  той прекара лятото на 2013 г., отново в Ню Джърси, като част от Kenneth Webb`s лагер,в който  участва също и старши треньора на норвежкия елитен отбор Тромсьо „Буря“. Той  му предложи да  работи с него –  да играе за Тромсьо „Буря“. Същевременно и да бъде старши треньор на втория  отбор в Тромсо „Varden“. В края на 2014 г. сезон Кирил Ряйков  завърши на 4-то място като играч в Тромсо , а също и на 4-то място като треньор на Varden.

Блогът на Кирил Райков

Лична информация

Освен, че е професионален баскетболист и треньор Кирил Райков е сертифициран като професионален треньор и диетолог. Завършва бакалавърска степен   в Национална спортна академия (НСА България) в София като треньор по баскетбол. Сертифициран е  от Continental Origanization на Регистрирани фитнес инструктори и учители (CORFIT) и български Bag Certification Level – „Suples Fit“ of „Suples Training Systems“.  Работи  в една от най-големите скандинавски фитнес верига „SATs“ в Тромсо като треньор на ефективността. Той  разработва  програми за обучение и диети и  и е треньор  онлайн. Участвал е в няколко баскетболни лагери за тийнейджъри, включително  от тях международни. И също така той е сертифициран спасител.


Харесайте ни във фейсбук