Блогът на Красимира Банова

Блогът на Красимира Банова

Блогът на Красимира Банова е факт.

Здравейте

Казвам се Красимира Банова . Аз съм бивша професионална състезателка по баскетбол с дългогодишно участие в националния отбор – участничка в 4 европейски  първенства и 3 световни първенства. Играла съм  и 3 години като професионален играч във Франция.

Блогът на Красимира БановаПоследните 13 години бях треньор по баскетбол в България на различни възрасти, включително и на женски отбори.Била съм няколко пъти треньор на национални отбори за подрастващи. Два сезона прекарах като треньор във Франция.

В момента съм комисар  и като такава присъствам на много мачове.Смея да твърдя,че познавам добре отборите и състезателките по баскетбол в България.

Блогът на Красимира БановаЗавършила съм СУ“Климент Охридски“ – специалност педагогика. Имам две магистратури – Мениджмънт но образованието и Социална педагогика – така, че съм силно заинтересувана от проблемите на възпитанието и образованието.

 

 

Завършила съм и Блогът на Красимира Банова за спортНСА/НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ/ специалност – учител и имам магистратура – Мениджмънт на спорта.

Основател съм на баскетболния камп BASKET ADDICTION, който има пет издания.
Ще се радвам, ако ми помогнете  за разпространението на постиженията на женския баскетбол в България.

Остани в къщи – как тренират баскетболистките по време на карантина

Начало на международният камп в Габрово

Международен камп в Габрово

Международен турнир СловенияБол