Великденски баскетболен турнир във Виена

Великденски турнир

Великденски баскетболен турнир във Виена

Великденски традиционен  турнир във Виена

Великденски баскетболен традиционен турнир ще се проведе във Виена по време на празниците.Вече над 30 години турнира се провежда, като всяка година участват над 500 отбора от цял свят.

Програма на турнира и пътуването

Програма за турнира и пътуването:
05.04.2020 В 18:30 часа отпътуване от София стадион „В. Левски“
06.04.2020 Настаняване и регистрация за турнира, получаване на карти за градския транспорт и вечеря.
07.04.2020 Два мача
08.04.2020 Един мача, разходка из Виена
09.04.2020 Два мача, ако отбора се е класирал 1ви или 2ри в групата си продължава в по-силна група. Ако е завършил на 3то или 4то място продължава мачове, но по-слабата група.
10.04.2020 Финали и награждаване
11.04.2020 Разходка из Виена
12.04.2020 Пристигане в София около 10:00 Сутринта.
Освен международните мачове, които ще изиграят децата ще обърнем  специално внимание на културната програма, като децата ще посетят всички основни забележителности във Виена

Великденски баскетболен турнир

 

Разглеждане на красивата Виена

Освен международните мачове, които ще изиграят децата ще обърнем специално внимание на културната програма, като децата ще посетят всички основни забележителности във Виена.

Виена е известна с многото си псевдоними: може да я срещнем като “Градът на сънищата”, “Градът на музиката” или “Столицата с валсова стъпка”. Известна още като “Градът на красивия Дунав”, синият Дунав, Градът на Сиси, Климт и Фройд. Една класическа Виена, която обаче се модернизира и от скоро печели репутация на модерен град. Град, който със сигурност трябва да бъде посетен.
Разположена в сърцето на Централна Европа, Виена винаги е привличала туристи от цял свят да посещават града, пленени от чара на една сложна култура, заинтригувани от императорските съкровища, богатството на престижни колекции и вкуса на сладкарско изкуство, което няма равно
Забележителности, които ще бъдат посетени по време на турнира
Катедралата Св.Стефан, направена в готически стил. Неговата най-характерна особеност са 250-те хиляди цветни керемидени плочки, които образуват покрива. На северната му страна за изобразени гербовете на Австрия и на столицата. А сградата е толкова голяма, че е трудно да бъде побрана във фотографския обектив.
Кметството –Великденски баскетболен тунир

Двореца Виена е сред най-големите атракции на Австрия и от 1860 г. е сред главните туристически забележителности на Виена. Юнеско го включва заедно с градините в списъка на световното културно наследство като забележителен бароков ансамбъл, пример за съчетание с изкуството. Дворецът и градините отразяват вкуса, интересите и аспирациите на Хабсбургите.

Какво включва участието на състезателите в турнира:

Децата, трябва да си подготвят суха храна за пътуването от София до Виена с Автобус с продължителност около 12 часа. Пристигане на 06.04.2020 сутринта във Виена, регистрация за турнира и настаняване.
За настаняването: Всички участници, треньори и състезатели спят на надуваеми дюшеци в 5 училища във Виена. Храненията са на блок маса в училищните столове. Времето за хранене е по график съобразен с мачовете на децата. Къпането е след мачовете е в залите.
За Храната: Отборите стартират с вечеря на 06.04.2020 Храната е на блок маса на 11.04.2020 децата закусват след, което посещение на забележителности във Виена и получаване на сух пакет за из път към България.
За транспорта: Всички участници в турнира ще пътуват с лицензиран автобус от София до Виена. Задължителни почивки на всеки 3-4 часа. Когато пристигнат във Виена всички ще получат карта за градския транспорт, с която ще могат да се придвижват в града.
Какво трябва да носят участниците: Надуваме дюшек, спален чувал или одеяло, възглавница, маратонки за баскетбол, екипи, анцузи, принадлежности за баня и хавлия.
Цена 395 евро
Начин на плащане 150 евро до 10 декември
140 евро до 1ви Март
100 евро до 1ви Април

Великденски баскетболен турнир

Какво е включено в цената:

1. Транспорт
2. 7 Нощувки
3. 13 хранения на блок маса
4. Вечеря в първия ден на настаняване
5. Сух пакет от Виена към България
6. Такса участие
7. Карта за градския транспорт във Виена
8. Застраховки
9. Тур из основните забележителности във Виена
Други разходи:
Разходи от личен характер
Такса вход Пратера 8 евро
За Контакти:

Владимир Искров 0896800096     vladoiskrov@gmail.com


Leave a Reply

Харесайте ни във фейсбук