Две тренировки за начало на The JAM

международен камп

Две тренировки се проведоха в първия ден на баскетболния камп  в град Самоков.

Играчите / 43 на брой/  от 4 националности се събраха на централния кръг  в спортната зала „Арена“ за началото на първата сесия.

 

ТРЕНЬОРИ НА КАМПА

две тренировкиКирил Райков –  Състезава се професионално като баскетболист над 14 години в над 10 отбора както в България, така и в САЩ, Германия и Норвегия. Завършва бакалавар специалност “Треньор по баскетбол”. През последните седем години ежегодното участва като главен кондиционен треньор на баскетболния лагер за деца на „Nike“ в САЩ. Повече информация тук.

две тренировкиЛилия Сураджиева Райков- мениджър на кампа и кондиционен треньор.Спортната кариера на Лилия започва с висок старт като национална състезателка по художествена гимнастика. Пътят й я отвежда в меката на спортистите НСА като бакалавър специалност “Треньор по гимнастика” и магистър специалност “Треньор по плуване”. Лилия продължава да се развива в областта на спорта. Квалифицира се като фитнес и групов инструктор и диетолог. С над 10 години опит като треньор на деца и възрастни, Лилия знае как да ви накара да започнете да се чувствате у дома в кожата си.

МОТИВАЦИЯ: Кажи ми, че не е възможно, за да видиш как става!

две тренировкиМая Беловска- треньор. Тя е дългогодишна професионална състезателка на Славия- София , Академик София, Хпоел Галил Тахтон и Макаби Раанана (Израел). По настоящем, главен треньор на Хапоел Галил Тахтон-Кфар Кама с дългогодишен стаж. Като треньор както на подрастващи, така и на юноши и девойки старша възраст и жени. Прочетете повече тук

Две тренировкиПламен Василев – млад и амбициозен треньор.

Вашият коментар