Нов проект на Кирил Райков и Джими Хънт за България

Как да клякаме правилно

Здравейте, Приятели,

Нов проект на вашето внимание.Щастлив съм да Ви представя един нов проект, който решихме да реализираме с моя бивш съотборник и приятел – Джими Хънт. Иновативен, защото за първи подобна инициатива ще обедини в България двама професионални играчи, които да работят с млади състезатели.

 

Идеята ни е да организираме два кампа през лятото, които ще бъде насочени както за подобряване на техническите умения на състезателите. Също  така и за тяхното физическо и здравословно състояние. Към този нов проект ще има включени лекци и срещи с утвърдени състезатели и треньори.

 

Баскетболът е моята страст, а с годините натрупах редица знания в различни области като кондиционна подготовка и хранене. Това ще  се опитам да предам на всеки от Вас. Завърших бакалавърската си степен в НСА със специалност „Треньор по баскетбол“, а през последните 6-7 години натрупах доста опит при работа с подрастващи. Двамата с Джими имахме възможността да участваме на няколко тренировъчни кампове в САЩ, които ни дадоха безценен опит и сега искаме да приложим своите знания и умения.

 

В кампа могат да се включа 40 момчета и момичета на възраст от 8-19 години. Повече информация захтози нов проект с цени и дати, може да видите ТУК в нашия сайт 2sport4life.com.

Независимо дали сте начинаещи или вече имате известен опит. професионалните баскетболисти -нов проект на Джими Хънт и Кирил Райков е тук,

за вас.

Те ще ви подготвят психически , физически и ще подобрят баскетболните ви умения.

Шансът ви за усъвършенстване са те!