Международен камп в Габрово през месец юли

Международен баскетболен камп

Четвърти международен  камп в Габрово
International Basketball Camp стартира през 2016 като до момента участие в него са взели над 1400 деца.

Четвърти международен баскетболен камп ще  се проведе през месец юли . Кампа се наблюдава от лицензирани ФИБА агенти, като тяхната основна цел е да предоставят възможност за развитие на талантливи състезатели в западна Европа. Повече от 10 състезатели получиха възможност да се обучават в чужбина или да посетят баскетболни академии и клубове в Италия, Германия, Англия и Ирландия.

 

Имам удоволствието да ви поканя, да вземете участие в четвъртото поредно издание на International Basketball Camp 2019.

То ще се проведе в два периода от 12 до 19 Юли и от 20 до 27 Юли 2019 в град Габрово.

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАМПА

Промо видео на кампа: тук
Видео от кампа: https://www.youtube.com/watch?v=ffE1DaBMNF0&t=8s&fbclid=IwAR03yb5ecoCBJa97EQmrLy1jyHcochuX2kfBbg53miTgJOGT9WWHJqIwgvU
За Габрово https://www.youtube.com/watch?v=cIufSCH6YTY&t=7s
Website: http://club-smile.org/en/promo-video/

Главният организатор Владимир Искров ще събере голям брой треньори от България, Италия и САЩ, които усъвършенстват  уменията на  децата.
Всички ще бъдат  щастливи от това, което ще видят като условия и организация и надеждите са това да продължи.

 

В малкото свободно време, участниците ще имат възможност да се запознаят с красотата на България, посещавайки комплекс“Етъра“, Калояновския манастир, столицата София и самият град Габрово.

За трета поредна година за International Basketball Camp в Габрово ще дойде мениджърът Томазо Комелини. Той е собственик на Sigma Sport Agency, която е официален партньор на лагера. Ето какво каза той:  „IBC е страхотна организация, която върши добра работа за баскетбола в България. Този камп дава на младите възможност за нов опит и среща с баскетболни хора, идващи от различни държави и култури. Нашата агенция е на пазара от 2000 година и от тогава се концентрираме върху качеството на играчите, които привличаме и менажираме. В този дълъг период сме били представители на играчи от повечето европейски държави, а трима от тях имаха опит и в НБА. В момента наши играчи, които играят на най-високо ниво в Европа са Луиджи Датоме, Николо Мели и Петери Копонен, а също така имаме и някои от най-интересните млади надежди на Европа.“

За повече информация: banova_kr@abv.bg

Вашият коментар