Международен баскетболен камп в Габрово

Международен баскетболен камп

Международен баскетболен камп отново ще се проведе през идващото лято в Габрово.

Период: 09.07.2017-16.07.2017 2016-23 август 2016 г., (9 дни)
Място: Габрово, България
Хотели: „Мак“Международен баскетболен камп хотел Мак „Балкан“
Международен баскетболен камп хотел БалканМеждународен баскетболен камп хотел Орловец„Орловец“

 

Тренировките на международен баскетболен камп  ще се провеждат в спортна зала“Орловец“ и баскетболните игрища, които са в перфектно състояние.

Международен баскетболен камп зала Орловец                      Международен баскетболен камп игрища

 

 

Храна: Бюфет
Обучения: Програма
Центрове за обучение: зала, игрища и басейните
Културен туризъм: Етър, Соколски манастир, Шипка
Треньорския щаб: Международен треньорския щаб от Европа и САЩ

През изминалото лято се проведе първия камп с огромен успехи повече информация може да видите на тук

Ето какво каза един от треньорите, участвал на кампа през миналата година  Виктория Маринова: “Благодаря на организатора Владо Искров за поканата да бъда част от кампа и на всички, които участваха в в него. Поздравявам Влади за смелостта и куража да започне и реализира такъв мащабен проект, какъвто е този международен камп. Благодаря за възможността да работя с изключителни специалисти от България и чужбина. Можем само да сме доволни от видяното и от това, което направихме. Гости бяха доста добри треньори, а аз лично успях да науча нови неща. Поздравления и за присъствието на доц. Роглева, тъй като в днешно време е много важна и психологията в спорта. Радвам се, че в края дойде и Георги Панов и децата имаха възможност да се докоснат до тази легенда, който им разказа много интересни истории. Благодаря за изминатите дни и се надявам това да е първият камп от много следващи.

Главният организатор Владимир Искров събра голям брой треньори от България, Италия и САЩ, които работиха с около 220 деца.
Малко повече от седмица младите състезатели провеждаха занимания под ръководството на наставниците, които останаха доволни от тях. Самите треньори пък също бяха щастливи от това, което видяха като условия и организация и надеждите са това да продължи.

В малкото свободно време, участниците ще имат възможност да се запознаят със красотата на България, посещавайки комплекс“Етъра“, Калояновския манастир, столицата София и самият град Габрово.

Вашият коментар