Международен баскетболен камп започна в Самоков

Лятната  “Работилница за таланти”

Международен баскетболен лагер започна своята дейност днес в Самоков –  лятната  “Работилница за таланти”. Той ще продължи
от 30-ти юли до 11-ти август в гр. Самоков.

Една фантастична възможност за децата от 8 до 16 години да подобрят функционалните си качества и да надградят баскетболните си умения сред чистия въздух в подножието  на Рила.
Лятната работилница за таланти има за цел да развие атлета и баскетболните умения във всеки участник с индивидуален подход. Упражненията, които ще се използват, са доказали ефективността си през годините и са подбрани според нивото и възрастта на участниците. Поканени са цяла съзвездие от баскетболни майстори, които ще  споделят своя опит от различни сфери както баскетбол, така и мотивацията им да се развиват непрекъснато.

Възможност за знания

Лекции ще помогнат на играчите да отговорят на интересуващите ги въпроси:

международен кампКак да да се усъвършенстваме всеки ден и да се мотивираме да продължаваме? 

Как да се храним пълноценно и да помагаме на организма ни да се възстановява по-бързо? 

 

 

Всичко това и още много изненади, преживявания и забава,  очакват бъдещити звезди на баскетбола.

Потенциалът  ще бъде развит под погледа на  (Кирил Райков) и неговият екип от треньори. Той е главен треньор на елитен баскетболен Nike лагер в Америка, кондиционен треньор на професионални баскетболисти и специалист по спортно хранене. Безценните му знания и международен опит, съчетавайки най-доброто от американските и европейски методи на преподаване ще ви помогнат да изградите най-добрия вариант на себе си, по най-ефективния начин.

Координатор на проекта е Красимира Банова с дългогодишен опит в организацията на кампове и специално  на кампа BASKET ADDICTION . Лагерът ще се проведе в рамките на 2 седмици, като всеки участник ще има възможността да се запише като избере дали да е за една от тях или и за двете, което включва и уикенда:

I тренировъчна седмица – 30.07 – 04.08 –II тренировъчна седмица – 06.08 – 11.08 или от 30.07 до 11.08

международен камп

Вашият коментар