Наблюдение в Турция по проект

Наблюдение

Наблюдение в Турция, по проект „ОБУЧЕНИЕ ЗА УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ“, „Training for improvement“, 2023-1-BG01-KA182-SPO-000124876, по Програма Еразъм+, беше проведено от членове на Баскетболен клуб за хора с увреждания Левски.

Обучение финансирано от Европейски съюзТо се проведе със съдействието на ЕС – „Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз . За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито предоставящият орган.“

İSTANBUL ATLETİK KULÜP SPOR KULÜBÜ е името на организацията, която беше домакин.

Клубът е основан през 2012 г. и се занимава с баскетбол, тенис на маса, лека атлетика, джудо, гимнастика.

Мисията на клуба е да предостави на младите момчета и момичета качествена платформа за участие в изброените по-горе целеви спортове, като баскетболът е с приоритет.

Баскетболните програми включват баскетболни тренировки: умения и технически тренировки, тренНаблюдение в Турцияировки за гъвкавост, сила и кондиция, тренировки за скорост и ловкост; както и наставничество в кариерата, наблюдение на храненето и подходяща теоретична програма, която варира в зависимост от възрастта, мотивацията и целите на спортистите.

Ръководството на клуба се ангажира да доразвие операциите във всички възможни аспекти, които изпълняват мисията. В момента развива национални и международни контакти, които ще осигурят устойчиви възможности за развитие на взаимни операции. Търси дебют в света на Европейския съюз Еразъм+ Спортни програми.

 

Знания, които бяха  придобити:
– Придобиване на нови и развитие на съществуващите знания и умения за работа спортуване на хора с увреждания;
– Предоставяне на възможност за конкурентно предимство;
– Подобряване изпълнението на служебните задължения и работата на екипите;
– Повишаване на удовлетворението от работата и личната мотивация;
– Придобиване на представа за възможностите по европейските проекти и мотиавция за участие в други.

 

Вашият коментар