Ново начинание – това е следващата стъпка

как да клякаме правилно

Ново начинание -това е следващата стъпка, за да може да достига повече полезна информация до вас.

Ново начинание - групови тренировки

От Декември месец ще имате възмжността да комуникираме лично и да се забавляваме на моите групови занимания.

Едно от тях ще се провежда в новата зала на Dance Studio New eX, което се казва „FUNCTIONAL STRETCHING“. В него ще работим за мобилност, ще се разтягаме, ще предизвикваме тялото ви в различни позиции.

Работа за баланс, сила и гъвкавост в едно. Ако никога до сега не сте пробвали Йога, Пилатес или Ресторативно движение „FUNCTIONAL STRETCHING“ е точно за вас. Дори и да сте опитни в тези сфери „FUNCTIONAL STRETCHING“ ще ви накара да се почувствате по различен начин.

Хората с антиспортен  начин на живот (упражнения под два пъти седмично) обикновено страдат от повече схващания на мускулатурата и има по-висок риск от сърдечни и метаболитни заболявания; те трупат повече килограми в сравнение с по-активните.Затова е това ново начинание.

Очаквам ви !
До скоро !!

За връзка и записване се свържете със залата на Dance Studio New
Или с мен на телефон 0889390372

 

Събота/ 10:00ч.
Funcional Stretching ще помогне на хората да подобрят стойката си, да мобилизират проблемните звена на тялото си. Функционалното разтягане ще ни направи по силни, стабилни и мобилни. Това е нещо между йога, ресторативно движение и разтягане. Ако никога до сега не сте били в час по йога, пилатес или сте атлет, който има нужда да стане по мобилен и да се предпази от контузии това е първата ви спирка. — at Dance studio New eX.